Kitiltják a billentyűt és egeret használó konzolos játékosokat a Valorant-ból

2024. június 17.
4.7021
Botyi profilja, adatai
Botyi
A PS5 és Xbox Series X/S felhasználók hamarosan játszhatnak a Riot Games nagysikerű versenysorozatos FPS-játékával, a Valorant-tal, június 14-án elindult a korlátozott béta, a csapat pedig azt szeretné, hogy kontrollert használjon mindenki konzolokon.

A közel 600 ezer követővel rendelkező Valorant News beszámolója szerint a billentyűzetet és egeret használó játékosokat tiltás sújtja a Valorant konzolos bétája során. Az X-en/Twitteren közzétett videón az látható, ahogy egy felhasználót a játék közepén kitiltanak a beviteli eszköz használata miatt.

A konzolos bétában résztvevők más PS5 és Xbox felhasználókkal kerülnek párba, a PC-sekkel nem, azonban a béta útmutatójában a Riot Games leszögezte: a billentyűzet és az egér nem támogatott, a konzolon való használatuk tiltást von maga után és a Valorant konzolon kontrollerrel való játékra készült.

Az nem ismert, hogy ez így marad-e, ha a teljes játék megjelenik, illetve hogy ez a tiltás végleges-e, de úgy tűnik, a béta során érdemes a hivatalos PS5 vagy Xbox Series X/S kontrollernél maradni.Nézd nagyban ezt a videót!Valorant-tal, június 14-án elindult a korlátozott béta, a csapat pedig azt szeretné, hogy kontrollert használjon mindenki konzolokon.'>
3 hozzászólás

Patrik94

1 hónapja, 2 napja

Kíváncsi leszek, mennyire fog működni a védelem.

válasz erre

fighterlaci

1 hónapja, 3 napja

Pontosan így kell ezt csinálni! Reméljük, működni is fog.

válasz erre

Tommy

1 hónapja, 3 napja

Nagyon helyes!

válasz erre
Valorant
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Magnumpi profilja