Kiszivároghatott a Street Fighter 6 megjelenési dátuma

2022. december 08.
37.6701
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Street Fighter 6 második, zárt bétatesztje a PlayStation 4 kivételével minden platformon fut majd december közepén, most pedig a PlayStation Store előrendelési oldaláról különböző kiadások szivárogtak ki.

A PlayStation Store PlayStation 4 konzolokon látható előrendelési oldala alapján a Street Fighter 6 PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, Xbox Seriesre és PC-re 2023. június 2-án jelenik meg. Az oldal információi szerint a játék a következő kiadásokban lesz elérhető: standard, díszdobozos, ultimate.

A Street Fighter 6 a következő játék a fő sorozatban és a Street Fighter 3 eseményei után játszódik. A játékosok számos módhoz és funkcióhoz férhetnek hozzá, például avatárkészítéshez és 18 játszható karakterhez az induláskor. A harcosok szereplőgárdájában lesz néhány újonc, de nem tűntek el a régi ismerősök, mint Ryu, Cammy, Ken és Guile, akik mindannyian új külsőt kapnak a Street Fighter 5-ben való megjelenésükhöz képest.

Street Fighter 6 második, zárt bétatesztje a PlayStation 4 kivételével minden platformon fut majd december közepén, most pedig a PlayStation Store előrendelési oldaláról különböző kiadások szivárogtak ki.'>
2 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 5 hónapja

Nem kapkodnak vele.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 5 hónapja

Nyári pihi alatt, pont kiváló! mosolygó smiley

válasz erre
Street Fighter 6
23.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja