Kipróbálható az Adobe Photoshop CS6 béta kiadása

2012. március 23.
2.2891
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A tegnapi napon az Adobe bejelentette, hogy elkészült az elkövetkező Photoshop CS6 képfeldolgozó alkalmazásának béta kiadása, ráadásul a szóban forgó program új képességeit most mindenki ingyenesen ki is próbálhatja.

A jelenlegi béta verzió már tartalmazza az összes funkciót, amit majd a végleges kiadás is fel fog vonultatni, az egyedüli korlátozás és a kipróbálásának egyetlen feltétele, hogy a szoftvert aktiválni kell. Az Adobe Photoshop CS6 Beta nem csak a frissen felbukkant újításokkal hívja fel magára a figyelmet, hanem a fejlesztők az elődjének számos korábbról már jól ismert funkcióját is újragondolták és továbbcsiszolták.

A most bejelentett szoftver talán legszembetűnőbb újítása az átdolgozott felhasználói felület, ugyanis az teljes egészében sötétszürke színbe lett öltöztetve, de ez természetesen visszaállítható a korábbi verziókból megszokott színsémára is. A program immár az új Mercury Graphics Engine névre keresztelt motorral érkezik, ami az elődeinél lényegesen gördülékenyebb és gyorsabb működést kínál a felhasználóknak.

A választékban szerepelnek még az új, illetve az átdolgozott szerkesztői eszközök, amik az illetékesek elmondása szerint tovább gyorsítják és egyszerűsítik a munkavégzést, de szintén az újdonságok között köszönthetjük a tartalomfüggő javító funkciót is. Az Adobe Photoshop CS6 Beta Microsoft Windows (1,7 GB) és Mac OS X (984 MB) operációs rendszerekre kihegyezett tesztváltozata már letölthető az alábbi linkre kattintva.

Az Adobe Photoshop CS6 Beta rendszerkövetelménye:
2 GHz-es Intel Pentium 4 vagy AMD Athlon 64 processzor Windows alatt, többmagos Intel CPU Mac esetén.
Microsoft Windows XP SP3, Windows 7, Mac OS X 10.6 vagy 10.7 64 bites operációs rendszer.
1 GB rendszermemória.
1 GB szabad lemezterület Windows, 2 GB Mac rendszernél.
OpenGL támogatású videokártya, 512 MB VRAM-mal és 1024 X 768-as minimális képernyőfelbontással.
DVD optikai meghajtó.

Az Adobe Photoshop CS6 Beta letöltése.
3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 9 napja

na igen a Photoshop már kicsit komolyabb program, de azthiszem, hogy a Gimp tökéletes alternat?va, és remek társ a képszerkesztésben.
skyman

válasz erre

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 9 napja

Ma kipróbáljuk...

válasz erre

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 10 napja

Maradok a Gimpnél!

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt