Kilenc év után megérkezett a The Talos Principle folytatása

2023. november 02.
4.8291
Botyi profilja, adatai
Botyi
Közzétették a The Talos Principle 2 launch trailerét, ami azt jelenti, hogy mától belevethetjük magunkat a 2014-es filozófiai fejtörőjáték folytatásának sci-fi világába, a cím PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re érkezett.

Egy észbontó kalandban találhatjuk magunkat a játék második részében: egy új világba születve, ahol az emberiség kihalt, de az emberi kultúra tovább él a robotok városában. Minél többet fedezünk fel, annál inkább szembesülünk a kozmosz természetével és a civilizáció céljának kérdéseivel.

Az Unreal Engine 5 erejét kihasználva a The Talos Principle 2 jelentősen kibővíti a népszerű első részt: még több észbontó rejtvényt kell megoldani, új puzzle-mechanikákat, gazdagabb történetet, még több felfedezendő titkot és a Croteam valaha épített legnagyobb, legfurcsább világát tapasztalhatjuk.

Nézd nagyban ezt a videót!The Talos Principle 2 launch trailerét, ami azt jelenti, hogy mától belevethetjük magunkat a 2014-es filozófiai fejtörőjáték folytatásának sci-fi világába, a cím PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re érkezett.'>
3 hozzászólás

Patrik94

4 hónapja,

Nagyon bejön!

válasz erre

fighterlaci

4 hónapja, 1 napja

De rohadt jól néz ki!

válasz erre

VaPe

4 hónapja, 1 napja

Nagyon dög!

válasz erre
The Talos Principle 2
11.200 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja