Kiderült, mikor jelenik meg konzolokra a Crime Boss: Rockay City

2023. június 07.
4.8411
Advertisement
Botyi profilja, adatai
Botyi
Az 505 Games és az INGAME STUDIOS bejelentette a Crime Boss: Rockay City, a szervezett bűnözéssel foglalkozó lövöldözős játék konzolos megjelenési dátumait, amely akciójeleneteket, területi háborúkat és a 90-es évek bűnügyi filmjeit idézi fel.

A főszerepben olyan hollywoodi színészek szerepelnek, mint Michael Madsen, Chuck Norris, Danny Trejo, Kim Basinger, Danny Glover, Michael Rooker, Damion Poiter és Vanilla Ice. A játék június 15-én jelenik meg digitálisan, a fizikai példányok pedig szeptember 5-én PS5-re és Xbox Series X/S-re.

Jarek Kolár, az INGAME STUDIOS fejlesztési igazgatója így fogalmazott:

A konzolos megjelenés csak a kezdet. Rengeteg mindent tervezünk 2023-ra és azon túlra. A Crime Boss: Rockay Cityt a legnagyobb öröm volt életre kelteni, és az EPIC-es megjelenése óta folyamatosan pontosítottuk és frissítettük, hogy a legfrissebb verziót hozhassuk el a konzolos játékosoknak. Nagyon izgatottak vagyunk a Crime Boss jövője miatt.


Nézd nagyban ezt a videót!



Crime Boss: Rockay City, a szervezett bűnözéssel foglalkozó lövöldözős játék konzolos megjelenési dátumait, amely akciójeleneteket, területi háborúkat és a 90-es évek bűnügyi filmjeit idézi fel.'>
2 hozzászólás

fighterlaci

10 hónapja, 2 hete és 1 napja

Ez egy jó game lesz!

válasz erre

Mordorer

10 hónapja, 2 hete és 1 napja

Megvárom a szeptembert. Addigra talán a bogárirtás is megtörténik. mosolygó smiley

válasz erre
Crime Boss: Rockay City
12.400 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja