Advertisement

Kiderült, hogy mennyivel emeli a játékok árát jövőre a Microsoft

2022. december 06.
41.0621
Maniac profilja, adatai
Maniac
Eddig is nyilvánvaló volt, hogy a Sony és a Ubisoft után a Microsoft sem tudja sokáig tartani a régi árakat játékfronton, most azonban hivatalosan bejelentették, hogy mennyivel drágítják majd termékeiket 2023-tól.
 

Merthogy a karácsonyi szezont még kihúzzák a 60 dolláros játékokkal, azonban a jövő esztendőben ők is minden belsős fejlesztésű alkotásukra a 70 dolláros árcédulát aggatják, tehát a Starfield már biztosan ilyen emelt áron érkezhet.

Az áremelést egyébiránt már korábban is megszellőztette a Microsoft, tehát nem derült égből villámcsapásként érkezett a hír, ami viszont még fájdalmasabb, hogy az a plusz 10 dollár a gyenge forint miatt minket sokkal jobban érint majd, mint azt sokan várják.
4 hozzászólás

totyak

2 hónapja,

De azért emlékeim szerint fikázták a Sonyt, mikor bejelentette a konzoldrágítást. Azt is meglépte a Micro is. Nem volt váratlan, csak akkor fogja be a száját! A warez meg újra felvirágzik majd!

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 3 napja

Hát kíváncsi leszek, mennyien veszik meg majd ezeket ennyiért de tényleg.

válasz erre

Mordorer

2 hónapja, 4 napja

Durván 15%. Ami még érthető is lenne ha nem lennének most is rohadt drágák. Mert az ottani 60 dollár itt már most közel 30 ezer forint, a fizetés meg köszönőviszonyban sincs.

válasz erre

VaPe

2 hónapja, 4 napja

Már most is irreálisan drágák a játékok. Főleg úgy hogy legtöbbször egy bughalmazt kap az ember a pénzéért, amit jó esetben egy év alatt kijavítgatnak, de legtöbbször még azt sem.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Mikee profilja