Kibővített formában érkezik szeptemberben Steamre a Kena: Bridge of Spirits

2022. augusztus 21.
4.9711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Az Ember Lab mesés kalandja, a Kena: Bridge of Spirits hamarosan egyéves lesz, ennek örömre kapunk egy méretes frissítést, game+ mód, új kihívások, képességek és új outfitek is bekerülnek a játékba, ami most már Steam-en is elérhető lesz.

A Kena: Bridge of Spirits lassan egyéves lesz, ennek örömére pedig érkezik az Anniversary Update, ami a Steam áruházában is elérhető lesz szeptembertől. Bekerül a Game+ mód, amiben a korábban kioldott képességeinkkel és tárgyainkkal vághatunk majd neki újra a kalandnak, új ellenfelek is érkeznek, a bossok pedig új fázisokkal fognak meglepni minket.

Érkeznek továbbá a charmstone-ok, amikkel egyedi bónuszokat oldhatunk majd fel a hősünk számára. Az új játékmód, a Spirit Guide Trials során pedig változatos próbákon keresztül tesztelhetjük majd a képességeinket. Az Obstacle Courses egy ügyességi verseny, a Wave Defenses hullámokban érkező ellenfelekkel lep meg minket, a Boss Reflects során pedig a bossokat hívhatjuk majd ki még egy menetre.

A próbákat kiállva különféle egyedi outfitek ütik majd a markunkat, emellett érkezik egy kibővített fotómód is. Az Anniversary Update szeptember 27-én érkezik, az alapjáték tulajdonosai ingyen hozzájutnak majd a frissítéshez, a Steam-felhasználók pedig egy kibővített formában kezdhetnek neki a mesés kalandnak.



Nézd nagyban ezt a videót!



Kena: Bridge of Spirits hamarosan egyéves lesz, ennek örömre kapunk egy méretes frissítést, game+ mód, új kihívások, képességek és új outfitek is bekerülnek a játékba, ami most már Steam-en is elérhető lesz.'>
3 hozzászólás

fighterlaci

1 éve, 9 hónapja és 19 napja

Szép ez a game nagyon, megint végig fogom tolni.

válasz erre

Tommy

1 éve, 9 hónapja és 19 napja

Legalább kipróbálom. röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

1 éve, 9 hónapja és 19 napja

Mennyire durva még mindig hogy Steamen is vannak PS játékok. meglepett smiley Nehezen tudom megszokni, de nyilván örömteli.

válasz erre
Kena: Bridge of Spirits
13.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja