Kiadták a 3DMark05-öt

2004. október 01.
2.7201
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A Futuremark fejlesztőcég megjelentette nagy érdeklődéssel várt grafikai teszprogramját, a 3DMark05-öt, mely elődjeihez hasonlóan várhatóan a grafikai tesztek egyik alapszabványa lesz.

A korábbi változatok igen nagy népszerűségnek örvendtek, és abszolút elsőbbséget szereztek a tesztelő körében. A 3DMark05 szintén a legmagasabb műszaki színvonal tesztprogramja szeretne lenni, így a tesztelt kártyák Shader változatának el kell érnie 2.0, 2.0a, 2.0b vagy 3.0-s szabványt.

Az új High-Level Shader Language (HLSL) központtal működő program átlagosan 1 millió, csúcsra járatva akár 2 millió poligon kirajzoltatásával izzasztja meg a grafikus kártyákat, és az egész folyamatot képes különböző beállítások szerint Excel táblákba elrendezve elmenteni. Szintén a csúcskategóriát idézik a szoftver minimális hardver- és szoftverkövetelményei, a Windows 98 változataival már nem működik együtt, minimum Windows 2000 vagy XP és DirectX 9.0c szükséges hozzá, valamint 2 GHz-es processzor, 512 MB RAM, és 1,5 GB szabad kapacitás a merevlemezen. A 3DMark05 legegyszerűbb, standard változata 19 dollár 95 centért letölthető a cég weboldaláról, a teljes verzió CD-n 250 dollárért szerezhető be.

Kapcsolódó linkek:
Futuremark Corporation
3DMark 05 letöltése
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 4 napja

Még ma is meg tud szorongatni pár kártyát.

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja