Két befejezése is lesz a The Legend of Zelda: Breath of the Wild-nak

2017. január 23.
3.2821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár manapság már a világ egyik legtermészetesebb dolga, hogy egy szerepjátéknak több befejezése is van, a Nintendo esetében azonban ez nem feltétlenül ennyire egyértelmű, éppen ezért örülhetünk most annak, hogy valaki konkrét részleteket közölt velünk erről.

Ez a valaki pedig Eiji Aonuma volt, aki egy portugál magazinnak adott interjúban jelentette be a rajongók számára, hogy alternatív befejezéssel is átélhető lesz Link legújabb kalandja, ezáltal legalább két végkifejlet várható a sztorihoz.

Aonuma természetesen nem közölt konkrét részleteket a finálé kapcsán - még csak az okozott volna felháborodást -, ellenben annyit hozzátett, hogy egy bizonyos feltételnek kell majd megfelelnünk ahhoz, hogy láthassuk az alternatív befejezést, amelyek rendszerint - a korábbi részek alapján - igazán hatásosra szoktak sikerülni.
1 hozzászólás

totyak

7 éve, 10 hónapja és 10 napja

Kettő szerintem pont optimális. Én pl. nem szeretem, ha egy játéknak sok befejezése van, mert szeretném látni mindet, de annyiszor játszani meg nem biztos, hogy akarom. Ilyenkor jön a jutub.

válasz erre
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
19.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja