Két befejezése is lesz a The Legend of Zelda: Breath of the Wild-nak

2017. január 23.
3.1151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár manapság már a világ egyik legtermészetesebb dolga, hogy egy szerepjátéknak több befejezése is van, a Nintendo esetében azonban ez nem feltétlenül ennyire egyértelmű, éppen ezért örülhetünk most annak, hogy valaki konkrét részleteket közölt velünk erről.

Ez a valaki pedig Eiji Aonuma volt, aki egy portugál magazinnak adott interjúban jelentette be a rajongók számára, hogy alternatív befejezéssel is átélhető lesz Link legújabb kalandja, ezáltal legalább két végkifejlet várható a sztorihoz.

Aonuma természetesen nem közölt konkrét részleteket a finálé kapcsán - még csak az okozott volna felháborodást -, ellenben annyit hozzátett, hogy egy bizonyos feltételnek kell majd megfelelnünk ahhoz, hogy láthassuk az alternatív befejezést, amelyek rendszerint - a korábbi részek alapján - igazán hatásosra szoktak sikerülni.
1 hozzászólás

totyak

7 éve, 3 hónapja és 7 napja

Kettő szerintem pont optimális. Én pl. nem szeretem, ha egy játéknak sok befejezése van, mert szeretném látni mindet, de annyiszor játszani meg nem biztos, hogy akarom. Ilyenkor jön a jutub.

válasz erre
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
19.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt