Kedvünk szerint alakíthatjuk éttermünket a Chef Life: A Restaurant Simulatorban

2023. február 24.
4.8621
Botyi profilja, adatai
Botyi
A NACON és a Cyanide stúdió bejelentette, hogy a Chef Life: A Restaurant Simulator már elérhető PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, Xbox Series X|S-re, Xbox One-re, Switch-re és PC-re, a játékban elmerülhetünk egy étteremtulajdonos életében és még Michelin-csillagot is kaphatunk.

Az alapanyagok és a beszállítók kiválasztásán át a csapat irányításáig és a konyha dekorálásáig, a játék olyan irányítási és szimulációs élményt nyújt a fejlesztők szerint, amely megfelel a kezdő szakácsok elvárásainak. Ahogy a valóságban, úgy a szimulátorban is fel kell készülniük egy névtelen ellenőr érkezésére, aki beválogathat minket a híres Michelin-kalauzba.

Az étteremtulajdonosok nagy szabadságot kapnak a döntések meghozatalában, az étkező díszítése, az ételek elrendezése lehetővé teszi, hogy konyhánk tükrözze személyiségünket. A változatos és jellegzetes receptek kihívást jelentenek, étlapunkat az évszakokhoz és a vendégek elvárásaihoz igazíthatjuk, akár a Michelin-csillagra hajtunk, akár csak egy kis családias éttermet üzemeltetünk.

Nézd nagyban ezt a videót!1 hozzászólás

Ronalddo

7 hónapja, 3 hete és 2 napja

Jesszusom mi ez a ****....

válasz erre
Chef Life: A Restaurant Simulator
11.400 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profilja