Kedvünk szerint alakíthatjuk éttermünket a Chef Life: A Restaurant Simulatorban

2023. február 24.
4.9231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A NACON és a Cyanide stúdió bejelentette, hogy a Chef Life: A Restaurant Simulator már elérhető PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, Xbox Series X|S-re, Xbox One-re, Switch-re és PC-re, a játékban elmerülhetünk egy étteremtulajdonos életében és még Michelin-csillagot is kaphatunk.

Az alapanyagok és a beszállítók kiválasztásán át a csapat irányításáig és a konyha dekorálásáig, a játék olyan irányítási és szimulációs élményt nyújt a fejlesztők szerint, amely megfelel a kezdő szakácsok elvárásainak. Ahogy a valóságban, úgy a szimulátorban is fel kell készülniük egy névtelen ellenőr érkezésére, aki beválogathat minket a híres Michelin-kalauzba.

Az étteremtulajdonosok nagy szabadságot kapnak a döntések meghozatalában, az étkező díszítése, az ételek elrendezése lehetővé teszi, hogy konyhánk tükrözze személyiségünket. A változatos és jellegzetes receptek kihívást jelentenek, étlapunkat az évszakokhoz és a vendégek elvárásaihoz igazíthatjuk, akár a Michelin-csillagra hajtunk, akár csak egy kis családias éttermet üzemeltetünk.

Nézd nagyban ezt a videót!



Chef Life: A Restaurant Simulator már elérhető PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, Xbox Series X|S-re, Xbox One-re, Switch-re és PC-re, a játékban elmerülhetünk egy étteremtulajdonos életében és még Michelin-csillagot is kaphatunk.'>
1 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 3 hónapja és 6 napja

Jesszusom mi ez a ****.... röhögő smiley

válasz erre
Chef Life: A Restaurant Simulator
11.400 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja