Kapunk egy demót a Final Fantasy XVI-hoz

2023. május 22.
22.5271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A vártnál hamarabb játszhatunk a Final Fantasy XVI-tal, mint vártuk, ugyanis a cím legutóbbi előzetesei után a Square Enix megerősítette, hogy a játék júniusi hivatalos megjelenése előtt egy demó is érkezik, ezt már régóta pletykálták.

A franchise korábbi darabjaitól eltérően a Final Fantasy XVI az akció-orientáltabb harcok felé hajlik és Ryota Suzuki, a Devil May Cry korábbi harcrendezője foglalkozik az összecsapásokkal. A játék körüli izgalmak közepette a Square Enix megerősített egy régóta keringő értesülést, ugyanis érkezik a megjelenés előtt a demó, ami néhány órányi tartalmat biztosít.

Közölték, hogy a demó Clivera fókuszál majd fiatalkorában, nem pedig felnőttként, ahogy a promóciós anyagok nagy része mutatta őt. Azt ugyanakkor nem mondták, hogy mikor érkezik a demó, de elképzelhető, hogy ennek a bejelentése már ezen a héten, a Sony közelgő, május 24-i PlayStation Showcase-jén megérkezhet.
Final Fantasy XVI-tal, mint vártuk, ugyanis a cím legutóbbi előzetesei után a Square Enix megerősítette, hogy a játék júniusi hivatalos megjelenése előtt egy demó is érkezik, ezt már régóta pletykálták.'>
2 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 1 hónapja és 26 napja

Mostanában nagy divat, és tetszik is ez az irány.

válasz erre

Gólem

1 éve, 1 hónapja és 27 napja

Az mondjuk király.

válasz erre
Final Fantasy XVI
26.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja