Junkratról szól a legújabb Overwatch animációs filmecske

2017. augusztus 21.
4.0521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Blizzard a korábbi ígéreteknek megfelelően ma bemutatta az Overwatch soron következő animációs kisfilmjét, amely egy kevésbé központi, ámde sokak által kedvelt karakterről, Junkratról szól.

A Junkertown: The Plan című pár perces kis filmecske főszereplője Junkrat és Roadhog, két ausztrál bűnöző, akik egykoron Junkertown-ban laktak, de miután egy omnium gyárban történt robbanás elpusztította a környéket, ők számkivetetté váltak, azonban most elhatározzák, hogy megpróbálnak visszatérni a városba, amihez egy egészen őrült tervet eszelnek ki, amit kis filmjükben prezentálnak is gyorsan.

Az első videó mellett érdemes lehet vetnetek egy pillantást a második felvételre, amelyen az Overwatch soron következő csataterét vezette fel a Blizzard, mely a fentiek után már nem meglepő, hogy Junkertown lesz, egy új Escort pálya. Érkezéséről és részleteiről későbbre ígértek tájékoztatást!

Nézd nagyban ezt a videót!

Overwatch soron következő animációs kisfilmjét, amely egy kevésbé központi, ámde sokak által kedvelt karakterről, Junkratról szól.'>
2 hozzászólás

WarriorAutobot

7 éve, 3 hónapja és 25 napja

Hát na JunkRat egy idióta ezt eddig is tudtuk. röhögő smiley

válasz erre

VaPe

7 éve, 3 hónapja és 26 napja

Jópofa kis film. mosolygó smiley

válasz erre
Overwatch
6.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2017
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profilja