Júniusra kapott megjelenési dátumot az Aliens: Dark Descent

2023.03.22. 09:15
5.2901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Focus Home Interactive védő szárnyai alatt, azon belül pedig a Tindalos Interactive csapatának falai között készülődő Aliens: Dark Descent, mely egy egészen új oldaláról ismerteti meg velünk a népszerű univerzumot.

Legalábbis ami a videojátékos stílusokat illeti, hiszen a cím egy izometrikus nézetű taktikai akciójátékot takar, melyben tengerészgyalogosok csoportjával kell felvennünk a harcot a xenomorhpok ellen, méghozzá egy teljesen eredeti történet társaságában.

Azon túl, hogy aktuális gameplay videója alapján az Aliens: Dark Descent egy rendkívül érdekes és ígéretes játék lesz, ráadásként már nem is kell túl sokat várnunk rá, hiszen a tervek szerint június 20-án érkezik majd PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Nézd nagyban ezt a videót!Aliens: Dark Descent, mely egy egészen új oldaláról ismerteti meg velünk a népszerű univerzumot.'>
4 hozzászólás

VaPe

1 éve, 4 hónapja és 12 napja

Rommá fogom játszani! mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 4 hónapja és 12 napja

Nálam nagyon várós!

válasz erre

Patrik94

1 éve, 4 hónapja és 12 napja

Ezzel nagyon elleszek, az már biztos!

válasz erre

Kisember001

1 éve, 4 hónapja és 12 napja

Valós idejű Xcom az Aliens univerzumban. Őszintén, nekem bejön! Nem értem a fanyalgást. Miért kell minden Aliens játéknak FPSnek lennie? Miért nem kísérletezhetnek a fejlesztők?

válasz erre
Aliens: Dark Descent
14.350 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja