Júniusban kerülhet a boltokba a Steel Battalion: Heavy Armor

2012. március 06.
1.6461
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Pontos megjelenési dátummal szolgált a Capcom néhány órával ezelőtt a Steel Battalion: Heavy Armorhoz, amelynek köszönhetően immáron egészen biztosak lehetünk abban, hogy meddig kell megtöltenünk malacperselyeinket némi aprópénzzel, hogy az fedezze a játék költségeit.

A cég közleménye szerint ugyanis várhatóan június 22 magasságában éri el az európai partokat a nagy háborúkat bemutató alkotás, amely a megszokott három napos késést jelenti az amerikai premierhez képest.

Aki esetleg nem tudná, a Steel Battalion: Heavy Armor annak idején azért lett bejelentve, mert a Capcom is szerette volna alaposan kivenni a részét az akkor még friss és üde Kinect-őrületből, ám a nagy hajráról időközben sajnos lecsúszott a csapat.

A játék természetesen ennek ellenére is rendkívül érdekes koncepcióval bír, hiszen általa valóban testközelből élhetjük majd át a háborút, mozdulatainkkal irányítva Sgt. Power névre hallgató főhősünket, illetőleg vele együtt a fegyvereket és az interaktív környezet arra alkalmas objektumait. Ne feledjük tehát, június 22-én itt a Steel Battalion: Heavy Armor!
Steel Battalion: Heavy Armorhoz, amelynek köszönhetően immáron egészen biztosak lehetünk abban, hogy meddig kell megtöltenünk malacperselyeinket némi aprópénzzel, hogy az fedezze a játék költségeit.'>
3 hozzászólás

Vendég

13 éve, 1 hónapja és 9 napja

Az alapötlet sztem nagyon jó de grafikailag nekem se jön be

válasz erre

Braddock

13 éve, 1 hónapja és 9 napja

Nekem nagyon nem tetszik!

válasz erre

Vendég

13 éve, 1 hónapja és 9 napja

nagyon klassznak ígérkezik

válasz erre
Steel Battalion: Heavy Armor
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
muki profiljaRemulto profiljaBotyi profiljaGargameth profilja