Június 29-én kerül a boltokba a legújabb Harvest Moon játék

2012. június 20.
1.5921
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Rising Star Games legfrissebb bejelentései szerint napokon belül egy újabb, korábban csak Japánban megjelent Harvest Moon videojáték fogja elérni a nyugati partokat, lévén megjelenhet végre felénk is a Harvest Moon: The Tale of Two Towns.

A készítők természetesen már pontos dátummal is szolgáltak számunkra, így immáron biztosra vehetjük, hogy a játék premierje jövő héten pénteken, vagyis június 29-én lesz esedékes, a célplatformok között pedig ezúttal a Nintendo két marokkonzolja, avagy a DS és a 3DS lesznek.

A Harvest Moon: The Tale of Two Towns betöltésével ugyanaz a kissé gyermekded, de alapjaiban mégis összetett játékmenet tárul majd elénk, mint a korábbi részekben, így nekünk kell gondoskodnunk egy farm mindennapjairól, az állatokról és egyéb tennivalókról, miközben barátaink oldalán egyre veszélyesebb és izgalmasabb kalandokba keveredünk.

A virtuális farmerek tehát ne feledjék, június 29. magasságában már Európában - és természetesen a tengerentúlon is - a boltok polcain lesz a legújabb Harvest Moon epizód.
Harvest Moon: The Tale of Two Towns.'>
nincs még hozzászólás

Harvest Moon: The Tale of Two Towns
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja