Jövőre offline lesz a 3DS és Wii U

2023. október 04.
11.9151
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Nintendo bejelentette, hogy 2024 áprilisában megszűnik az online játék és kommunikáció a 3DS és a Wii U esetében, vagyis az első Splatoon, a Mario Kart 8, a Super Smash Bros 4, a Mario Maker, a Xenoblade Chronicles X és még sok más játék nem lesz online játszható.

Arra vonatkozóan, hogy a harmadik féltől származó játékok ugyanerre a sorsra jutnak-e, a Nintendo a következőket nyilatkozta: "Néhány kivételtől eltekintve az online szolgáltatások megszűnnek minden Nintendo 3DS és Wii U szoftver esetében". Az egyetlen olyan cím, amely továbbra is online marad, az a Pokemon Bank, de a támogatás "a jövőben egy bizonyos ponton szintén megszűnhet".

A tervek szerint az online funkciókat jövő áprilisban kapcsolják le, a Nintendo kijelentette, hogy "ha olyan esemény történik, amely megnehezíti az online szolgáltatások folytatását, előfordulhat, hogy a tervezettnél korábban le kell állítanunk a szolgáltatásokat". Az év elején a Wii U és a 3DS áruházak is bezártak, tehát egyik platformon sem lehet új játékokat vásárolni digitálisan.

1 hozzászólás

Mordorer

2 hónapja, 1 hete és 3 napja

Eljárt az idő felettük, nem meglepő.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja