Jön végre a crossplay a For Honorba

2022. március 11.
35.6201
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Több évnyi várakozás után a For Honor rajongók végre megkapják a crossplay-t, lévén a Ubisoft a For Honor közelgő hatodik évének részeként rengeteg új tartalmat fog kiadni, de a crossplay kétségkívül a legjobban várt funkció, amivel foglalkozni fognak.

A crossplay két fázisban kerül bevezetésre a For Honorban - árulta el a fejlesztő egy blogbejegyzésben. Az első fázis március 17-én jelenik meg PC-re, PlayStation és Xbox konzolokra. A második fázis jelenleg fejlesztés alatt áll, és egy meg nem határozott időpontban fog debütálni a jövőben.

Szóval, mit is tartogat a crossplay első fázisa? Nos, a For Honor PVP és PVE módjának matchmakingjét fogja bevezetni, a három játékosbázis egyesítésével a PC, PlayStation és Xbox között.

A második fázisban a játékosok ezt az új crossplay funkciót kiterjesztik a csoportos játékra is, a Ubisoft ígérete szerint a barátaid választott platformja többé nem lesz akadály, ha együtt szeretnének játszani.
For Honor rajongók végre megkapják a crossplay-t, lévén a Ubisoft a For Honor közelgő hatodik évének részeként rengeteg új tartalmat fog kiadni, de a crossplay kétségkívül a legjobban várt funkció, amivel foglalkozni fognak.'>
3 hozzászólás

Gólem

2 éve, 2 hónapja és 19 napja

Halottnak a csók bakker, több éves lemaradásban van. röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

2 éve, 2 hónapja és 19 napja

Gondolom ennyire nincs platformonként játékos.

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 2 hónapja és 19 napja

Hát ezzel már nagyon elkéstek szerintem.

válasz erre
For Honor
8.290 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja