Jól teljesít Japánban a Tales of Xillia

2011. szeptember 13.
2.0531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ugyan a nyugati játékosok számára egyelőre csak egy távoli és szép jövőkép, hogy a Tales of Xilliával játszhassanak, Japánban azonban már a boltok polcain csücsül a népszerű szerepjáték-sorozat legújabb tagja, amely legfrissebb információink szerint a széria 15 éves fennállása óta a legtöbbször előrendelt alkotás címkét is bezsebelhette.
 

Mivel már az előrendelések esetében is villantott a program, az illetékesek semmit sem szerettek volna a véletlenre bízni, így félmillió kópiát szállítottak le belőle a boltokba.

Ezt a mennyiséget pedig információink szerint már az első héten fel is élték a japán játékosok, tehát mondhatjuk, hogy félmillió példány kelt el hét nap alatt a Tales of Xilliából, ami elképesztő eredmény egyetlen országon belül. A PlayStation 3 exkluzív alkotás ugyanakkor várhatóan még nincs a csúcson, hiszen az elkövetkezendő hetekben további magas eladásokra számít a Namco Bandai, nem mellesleg pedig még hátravan a nyugati premier is, amiről egyelőre nincsenek hivatalos információink, de valamikor 2012-ben várható.
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 7 napja

gymtonic74 írta:
Nem meglepo! Tipikus Japan jatek, Japanoknak. Nem az fps-ek foldje.
Engem azért meglep! Egy hét alatt félmillió??? Az nagyon durva!

válasz erre

gymtonic74

12 éve, 7 napja

Nem meglepo! Tipikus Japan jatek, Japanoknak. Nem az fps-ek foldje.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja