Január közepén mindent megtudunk a Nintendo Switch-ről!

2016. október 27.
3.1331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Addig-addig piszkálgatták az újságírók és a rajongók a Nintendo csapatát, hogy a japánok végül beadták a derekukat, és megerősítették, hogy mikor számíthatunk majd legújabb konzoljuk pontos részleteinek bejelentésére.

A Nintendo ugyanis elárulta, hogy minderre január közepéig kell majd várniuk a fanatikusoknak, ennek megfelelően a Nintendo Switch megjelenési dátuma, ára és többek között kezdő játékkínálata január 12-én, egy live stream során kerül bejelentésre, és bár élőben csak a szerencsés meghívottak nézhetik majd, ellenben az itt napvilágot látott hírek biztosan azonnal körbejárják az egész világot.

Sőt mi több, ez a prezentáció csak a kezdet lesz, hiszen január 14. és január 15. között a Tokyo Big Sight részeként első ízben válik kipróbálhatóvá a masina a közönség számára, így ha előbb nem is, akkortól biztosan várhatjuk majd az első olyan részleteket és beszámolókat a Nintendo Switch-ről, amelyek végre kendőzetlen őszinteséggel beszélnek annak teljesítményéről és képességeiről.
2 hozzászólás

totyak

7 éve, 6 hónapja és 7 napja

Mivel márciusi kiadást terveznek, ha jól tudom, így várható volt, hogy előtte elmondják mit érdemes tudni a masináról. Másfél hónap talán mindenkinek elég lesz a döntésre.

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 6 hónapja és 7 napja

Remélhetőleg nem lesz nagyon drága és sok játék lesz induláskor mert ha nem akkor majd ha kifut fog érdekelni.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja