Január közepén mindent megtudunk a Nintendo Switch-ről!

2016. október 27.
3.1551
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Addig-addig piszkálgatták az újságírók és a rajongók a Nintendo csapatát, hogy a japánok végül beadták a derekukat, és megerősítették, hogy mikor számíthatunk majd legújabb konzoljuk pontos részleteinek bejelentésére.

A Nintendo ugyanis elárulta, hogy minderre január közepéig kell majd várniuk a fanatikusoknak, ennek megfelelően a Nintendo Switch megjelenési dátuma, ára és többek között kezdő játékkínálata január 12-én, egy live stream során kerül bejelentésre, és bár élőben csak a szerencsés meghívottak nézhetik majd, ellenben az itt napvilágot látott hírek biztosan azonnal körbejárják az egész világot.

Sőt mi több, ez a prezentáció csak a kezdet lesz, hiszen január 14. és január 15. között a Tokyo Big Sight részeként első ízben válik kipróbálhatóvá a masina a közönség számára, így ha előbb nem is, akkortól biztosan várhatjuk majd az első olyan részleteket és beszámolókat a Nintendo Switch-ről, amelyek végre kendőzetlen őszinteséggel beszélnek annak teljesítményéről és képességeiről.
2 hozzászólás

totyak

8 éve, 1 hónapja és 13 napja

Mivel márciusi kiadást terveznek, ha jól tudom, így várható volt, hogy előtte elmondják mit érdemes tudni a masináról. Másfél hónap talán mindenkinek elég lesz a döntésre.

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 1 hónapja és 13 napja

Remélhetőleg nem lesz nagyon drága és sok játék lesz induláskor mert ha nem akkor majd ha kifut fog érdekelni. röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profiljaBotyi profilja