Ingyen tölthető le az FPS játékká alakított Fallout 2!

2023. január 03.
5.0971
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Fallout 2-t, a Black Isle klasszikus RPG-jét újjáépítették és ingyenes FPS-játékká alakították át, ami vadonatúj lehetőséget kínál a világ felfedezésére, a kezdeti fázist Jonasz Osmenda fejlesztő készítette.

A Fallout 2 FPS változata átveszi a klasszikus RPG-játék eredeti térképeit és elemeit és 3D-s első személyű lövöldözős játékként jeleníti meg őket. Testreszabhatjuk a karaktert és felfedezhetünk néhány régiót a Fallout 2-ből, köztük Klamathot és Arroyot. Ez a Fallout 2 FPS első játszható verziója, Osmenda azt ígéri, hogy a jövőben további frissítéseket ad hozzá és ezzel párhuzamosan felkéri a játékosokat és a közösséget, hogy tegyék meg visszajelzéseiket és javaslataikat.

Tekintettel arra, hogy az eredeti térképek és eszközök egy részét használja, a Fallout 2 FPS kicsit úgy néz ki, mint a Doom és a harc is némi megszokást igényel. Ugyanakkor amíg várjuk a Fallout 5-öt, addig érdekes lehet vele elütni az időt és kíváncsian figyelhetjük azt is, hogy ez az ambiciózus remake meddig lesz képes eljutni, amit innen lehet letölteni.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

fighterlaci

1 éve, 4 hónapja és 1 napja

Köszkösz!!!!

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 4 hónapja és 1 napja

Köszike! mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 4 hónapja és 1 napja

Már rántom is befele!!!!! mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaKisember001 profiljamarco profilja