Advertisement

Ingyenes Halloweeni frissítéssel hozza ránk a frászt a Two Point Campus

2022. október 21.
4.9551
Mikee profilja, adatai
Mikee
A Two Point Campus egy vadiúj frissítéssel bővült, ezúttal az iskolapadban ijeszteget majd minket a Two Point Studios csapata, a Halloweenes update különféle tárgyakat, dekorációkat, eseményeket és kihívásokat adott hozzá a Two Point Campushoz.
 

A Two Point Campus katedráin október 20-tól november 1-ig tart a rémségek ünnepe, ezalatt különféle Halloweenes ünnepségeken, eventeken vehetünk részt, miközben új kihívásokat kell teljesítenünk, hogy elkerüljük az élőhalottakat és az aktuális leckénk megírását.

A Halloweeni frissítéssel az új küldetések, kihívások mellett új tárgyak, cserélhető ruházatok, kísérteties dekorációk is bekerültek a játékba, a Two Point Campus helyi rádióállomásán pedig témába illő, vérfagyasztó muzsikák fognak szólni. Tanárainkat és diákjainkat különféle maskarákba, vérfarkasnak, múmiának, vagy éppen zombinak is beöltöztethetjük majd.

Az egyetemmenedzsment szimulátorba emellett bekerült egy új Challenge mód, ahol is a kampuszunkat kell megvédenünk a ránk támadó zombik hordáitól. További jó hír, hogy az új tartalmak az event lejárta után is elérhetőek lesznek, szóval megéri részt venni az ingyenesen elérhető szörnyek keringőjén.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

VaPe

3 hónapja, 3 hete

***** hangulatos!

válasz erre

Patrik94

3 hónapja, 3 hete

De hülyén néznek ki ahogy ülnek a padban a zombik.

válasz erre

fighterlaci

3 hónapja, 3 hete

Ez de poén bakker.

válasz erre
Two Point Campus
15.200 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Botyi profiljaMikee profilja