Ingyen letölthető a Steamről a hétvégén a Call of Duty: Infinite Warfare

2017. május 20.
5.4001
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ha még mindig nem sikerült egyről a kettőre jutnod a Call of Duty: Infinite Warfare kipróbálásával, akkor van egy nagyon jó hírünk, az Activision ugyanis bejelentette, hogy a hétvégén bárki ingyen letöltheti és átélheti a sorozat előző epizódját.

A futurisztikus hadviselést a középpontba állító alkotás kapcsán az ingyen hétvége holnap este 10 óráig él, szóval még több mint 24 órátok van a letöltésre és a kipróbálásra, ami éppen elég ahhoz, hogy végigtoljátok a kampányt, és alaposabban beleszagoljatok a többjátékos ütközetekbe.

A félreértések elkerülése érdekében, a játék csak az ingyenes időszak végéig marad a tulajdonunkban, tehát ha letöltjük, vasárnap éjjel már eltűnik a Steam könyvtárból, addig azonban korlát nélkül élvezhetjük.

LETÖLTÉS
Call of Duty: Infinite Warfare kipróbálásával, akkor van egy nagyon jó hírünk, az Activision ugyanis bejelentette, hogy a hétvégén bárki ingyen letöltheti és átélheti a sorozat előző epizódját.'>
5 hozzászólás

1000feri

7 éve, 6 hónapja és 2 napja

Lehettek volna bőkezübbek is.....pl: 1 hét......

válasz erre

Bvektor

7 éve, 6 hónapja és 2 napja

Ezek az ingyen hétvégék szerintem annyira rosszak. Rengeteg embernek nincs meg az az internet sebessége, hogy kihasználja őket és még többnek nincs annyi ideje/kedve hogy 2-3óránál többet játsszon vele egyhuzamban. Ezek ellenére ilyenkor mégis a túlterheltség határán szenvednek a szerverek általában és a játék se olyan élvezhető.

válasz erre

Xelosz

7 éve, 6 hónapja és 2 napja

nem töltöm le röhögő smiley
amúgy is tervezem megvenni majd akkor leszedem. story miatt viszont csak egy leárazás miatt. multi meg... hadjuk röhögő smiley

válasz erre

Tommy

7 éve, 6 hónapja és 2 napja

Ez tök jó ha van jó netje valakinek. Nekem most nincs. röhögő smiley

válasz erre

totyak

7 éve, 6 hónapja és 2 napja

Annyiból jó ez csak, hogy 0-24-es játékkal tényleg ingyen ki lehet végezni a single részt.

válasz erre
Call of Duty: Infinite Warfare
14.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja