Hivatalosan bejelentve a Marvel Vs. Capcom 2

2009. április 28.
2.4581
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Nem váratlan fordulat, viszont kellemes meglepetés, a Capcom végre hivatalos formában is elismerte, hogy valóban érkezik nyáron a legendás cross-univerzum bunyós anyagának felújított változata PlayStation 3, illetve Xbox 360 platformokra.

Hol egy MadCatz arcade stick, hol pedig különféle szándéknyilatkozatok tanúskodtak érkezéséről, de immáron vége a találgatásoknak, a Street Fighter II "hádésítése" után a Marvel és a Capcom második összecsapását élhetjük át újra, modernebb vizuális köntösben.

Persze nem csupán a grafika fog kapni 1080p-s tuningot, hanem a tartalom is igyekszik felzárkózni a trendekhez, így lesz online bunyó lehetőség, illetve szélesvásznú képarány támogatás többek között. A remake alapjául egyébként a Sega Dreamcast verzió szolgál majd, arra építik rá a további, feltuningolt összetevőket, ez pedig remek hír, tekintve, hogy elismerten a legjobb változat volt mind közül.

A Marvel Vs. Capcom-ban ötvennél is több karakter lesz a két univerzumból vegyesen, melyek már a kezdetektől fogva elérhetők, nem kell külön megnyitogatnunk őket. A vizuális ráncfelvarrásnál három felskálázási opció közül válogathatunk majd (Crisp, Smooth, Classic), ezek mindegyike eltérő jelleget kölcsönöz a grafikának, a Classic változatlanul hagyja a sprite-okat, megtartva az eredeti felbontást, míg a másik kettő felskálázza azokat. Az első trailer következik...

#tv#
A Sony büszkén jelenti, hogy sikerült exkluzív demót kicsalniuk a Capcom-ból, így ezúttal a PlayStation 3-as tábor orcájára ülhet ki a kaján vigyor. Az ingyenes próbakör április harmincadikától tölthető és tartalmaz kétjátékos helyi multit, hat választható karaktert (Ryu, Chun-Li, Strider, Spider-Man, Iron Man, Wolverine), hét, szintén szabadon választható környezetet, 16:9-es, és 4:3-as képarány támogatást, valamint két grafikus filter áll majd a rendelkezésünkre. A végleges verzió megjelenési dátuma még nem tisztázott, valamikor a nyár folyamán érkezik, ebben nem történt változás.

Hivatalosan bejelentve a Marvel Vs. Capcom 2 - 2. kép


Hivatalosan bejelentve a Marvel Vs. Capcom 2 - 3. kép

3 hozzászólás

kuntakinteee

14 éve, 7 hónapja és 8 napja

Mindegy csak írjon valamit. nyelvnyújtó smiley

válasz erre

marco

14 éve, 7 hónapja és 8 napja

bentix11 írta:
hajjaj ez már megjelent és csak 2D-s
Öööö, tudjuk, hogy megjelent. Ez 2009. áprilisi hír, és én nem is látom benne, hogy lenne említve valami is a dimenziók számáról.mosolygó smiley

válasz erre

bentix11

14 éve, 7 hónapja és 8 napja

hajjaj ez már megjelent és csak 2D-s

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
muki profiljaRemulto profiljaBotyi profiljaGargameth profilja