Advertisement

Hivatalosan is bejelentették a WWE 2K23 megjelenését

2023. január 23.
4.6271
Botyi profilja, adatai
Botyi
A 2K ma bejelentette a WWE 2K23-at, a WWE- franchise legújabb címét a Visual Concepts fejlesztésében, amely hamarosan megjelenik PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, Xbox Series X|S-re, Xbox One-ra és PC-re.
 

Valósnak bizonyult a kiszivárgott információ, a WWE 2K23 Deluxe Edition és az Icon Edition korai hozzáféréssel, várhatóan március 14-én jelenik meg világszerte, míg a Standard Edition és a Cross-Gen március 17-én. A játékban több fejlesztés is helyet kapott, beleértve a 2K Showcase újragondolását, a WWE 2K-ben először megjelenő WarGames mérkőzéstípust, valamint a számos alap játékmód kibővítését.

A tizenhatszoros világbajnok, hollywoodi színész, John Cena szerepel a játék három kiadásainak a borítóján, melyek mindegyikén egy-egy jellegzetes pózát veszi fel. Cena így nyilatkozott:

Megtiszteltetés, hogy elmondhatom a karrierem történetét a WWE 2K23 Showcase játékmódon keresztül. A 2K fantasztikus munkát végzett a WWE 2K franchise megélénkítése érdekében és megtiszteltetés, hogy a WWE 2K23 borítójára kerülhettem.


Nézd nagyban ezt a videót!1 hozzászólás

petrovicsz

1 hete és 4 napja

Marhára felpörgetett.

válasz erre
WWE 2K23
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja