Hétvégi tesztre hív mindenkit az XDefiant

2024. április 17.
22.3791
Botyi profilja, adatai
Botyi
Az XDefiant szerver stressztesztjét, - amelyet a Ubisoft a hónap elején jelentett be, - ezen a hétvégén rendezik meg, egészen pontosan április 19-én, magyar idő szerint 19 órakor kezdődik és április 21-én ugyanekkor végződik.

Eredetileg 12 órás tesztet hirdetett a Ubisoft, ahhoz képest a hétvégi esemény jóval hosszabb, de talán azért, hogy minél több embert ösztönözzenek a játékra. Az XDefiant szerver stressztesztje PC-n, PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en lesz elérhető és az előtöltések már élnek a Ubisoft szerint.

A stresszteszt elsősorban a szerverek megizzasztására szolgál, de egy játékmenet-bemutató is lesz és az első alkalom, hogy a nagyközönség megnézze, mi készült a Ubisoft háza táján FPS fronton. A megjelenés sem lehet már messze, a teszt bejelentésekor közölték, hogy annak végeztével véglegesíthetik a dátumot.
XDefiant szerver stressztesztjét, - amelyet a Ubisoft a hónap elején jelentett be, - ezen a hétvégén rendezik meg, egészen pontosan április 19-én, magyar idő szerint 19 órakor kezdődik és április 21-én ugyanekkor végződik.'>
4 hozzászólás

VaPe

1 hónapja, 1 hete és 5 napja

Nafene, jól hangzik!

válasz erre

fighterlaci

1 hónapja, 1 hete és 5 napja

Ez nem hagyom ki!

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

Be is csatlakozok, ha tudok.

válasz erre

petrovicsz

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

Én belelesek!

válasz erre
XDefiant
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja