Hamarosan befutnak az első információk a Half-Life 2 harmadik epizódjáról?

2009. augusztus 12.
2.0211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Sokan már meg sem tudnák mondani pontosan, hogy mióta is várnak a Half-Life 2 harmadik epizódjára, amely annak ellenére, hogy elődei már nem tegnap jelentek meg, még mindig képes felkelteni az érdeklődést, ugyanis a Half-Life széria nem csak történelem, hanem kiváló kikapcsolódás is egyben.

A hatalmas várakozást pedig hamarosan komoly érdeklődés veheti át, ugyanis friss információink szerint holnap, azaz csütörtökön a Valve végre lerántja a leplet a Half-Life 2: Episode Three-ről.

Hogy honnan vagyunk ennyire biztosak ebben? Nos, a Gametrailers friss promójából értesültünk a jó hírről, ugyanis a srácok meghívták magukhoz a Valve brigádját egy kis beszélgetésre, amelynek következtében nem csak a Left 4 Dead 2-ről, hanem a Half-Life 2 harmadik epizódjáról is kérdezősködni fognak, sőt, a Portal 2 is szóba kerül.

Azt egyelőre még megkérdőjeleznénk, hogy itt fogják megejteni az illetékesek a hivatalos bejelentést, de ha már bővebb információkat, esetleg egy megjelenési dátumot elhintenének nekünk, mi már annak is nagyon tudnánk örülni.

A hír hallatán többen is úgy gondolják, hogy a hivatalos bejelentés az idei gamescom-on fog bekövetkezni, sok-sok információval és videóval, reméljük, hogy valóban így lesz, de addig is várjuk a csütörtököt, hiszen aznap már reméljük gazdagabbak leszünk néhány információval a Half-Life 2: Episode Three-ről.
1 hozzászólás

Shade

15 éve, 11 hónapja és 15 napja

EZAZ! Nem is tudom mióta várok erre! röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaGargameth profilja