Hamarosan iOS rendszerekre is megjelenhet a The Longest Journey

2011. október 28.
2.0521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb legendás kalandjáték megjelenése várható az Apple készülékeire, tudtuk meg mindezt a Funcomos Ragnar Tornquisttől, aki a Videogamer magazinnak adott nyilatkozatában arról beszélt, hogy a mind a mai napig legendásnak és kultikusnak tartott The Longest Journey kalandjátékuk a jövőben iOS rendszerekre is elkészül majd.

Arról egyelőre nem osztott meg velünk konkrétumokat Ragnar, hogy az Apple melyik masináira várható a premier, valamint az sem világos még, hogy mikor?

Arra azonban immáron mérget vehetünk, hogy nem csak az 1999-es alapjáték, hanem annak 2006-os folytatása, a Dreamfall is abban a szerencsés helyzetben lesz, hogy elkészülhet iOS-ra, mely platform tulajdonosai tehát a történelem egyik legérdekesebb kalandjáték-sorozatát kaparinthatják meg néhány hónapon belül. Az alkotások eleddig csak PC-n voltak elérhetők, így többek között például a Steam és a Good Old Games kínálatában, de néhány héten, esetleg hónapon belül mindez örökre megváltozik. Bővebb információk később!
2 hozzászólás

Lac

13 éve, 6 hónapja és 21 napja

Egy súlyos érv az iOS mellett. Az első rész máig az egyik legütősebb kalandjáték.

válasz erre

iPet

13 éve, 6 hónapja és 21 napja

Basszus, imádom a kalandjátékokat és pont a Longest Jourey marad ki! a Dreamfall-al még az első boxon játszottam, kellemes volt.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja