Hamarosan megkapja kiegészítő méretű ingyenes frissítését a Total War: Pharaoh

2024. július 10.
4.6091
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Sega és a The Creative Assembly bejelentette a Total War: Pharaoh Dynasties megjelenési dátumát, ebben az ingyen érkező, hatalmas méretű frissítésben rengeteg újdonság érkezik az új régióktól, kultúráktól és egységektől kezdve a játékmechanika és az életminőségbeli javításokig.

Az ókori világ négy legismertebb kultúrája csatlakozik a harcokhoz: Babilon, Asszíria, Mükéné és Trója. Mindegyikük egyedi élményt ad, továbbá még több, mint 25 kisebb frakció is elérhető lesz, mint az Éoliak Akhilleusz vezetésével, vagy Napata lakói Memnón királlyal.

Az Égei-tengertől Mezopotámiáig és az ókori Egyiptomig, a Dynasties közel duplájára növeli az eredeti Pharaoh térképét 168 új településsel, történelmi helyszínekkel. Több, mint 150 új és átdolgozott egységgel találkozhatunk majd július 25-én, köztük lovassággal, tevésekkel és frakcióspecifikus egységekkel, például a Trójai Elit Őrséggel.

Nézd nagyban ezt a videót!Total War: Pharaoh Dynasties megjelenési dátumát, ebben az ingyen érkező, hatalmas méretű frissítésben rengeteg újdonság érkezik az új régióktól, kultúráktól és egységektől kezdve a játékmechanika és az életminőségbeli javításokig.'>
1 hozzászólás

fighterlaci

4 napja és 20 órája

Na ez menő pakk lesz!

válasz erre
Total War: Pharaoh
23.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja