God of War Portable Collection júliusban?

2011. május 15.
2.8171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hobbikocka profilja, adatai
Hobbikocka
A Sony Computer Entertainment Taiwan július 7-ére jelentette be a PSP-s God of War franchise két tagjának, a God of War: Chains of Olympus-nak és a God of War: Ghosts of Sparta-nak a PS3-as megjelenését.

Mindkét játékot átültetik nagy felbontásra és feljavított grafikával rendelkeznek majd, valamint angol és kínai nyelven egyaránt elérhetőek lesznek. A megjelenési dátum az ázsiai régióra vonatkozik, de feltehetően a többi régióban is megjelentetik a játékokat.
A PSP-n már nagy sikert aratott akció-kaland játékok az ókori görög mitológiára épülő, de attól elrugaszkodó világban játszódnak. Mindkét részben Kratos-t irányítjuk, aki előbb az istenek szolgájaként harcol, később pedig hadistenné válik. Kratos mestere a fegyvereknek és mágikus képességei is vannak, a történet során pedig hárpiákkal, gorgonokkal, küklopszokkal és más mitológiai lényekkel kell megküzdenie, sőt, magával Perszephoné istennővel is.

Emitt van néhány kép, még a PSP változatból:


God of War Portable Collection júliusban? - 2. képGod of War Portable Collection júliusban? - 3. képGod of War Portable Collection júliusban? - 4. képGod of War Portable Collection júliusban? - 5. képGod of War Portable Collection júliusban? - 6. kép

2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 7 hónapja és 25 napja

Kicsit odébb van még azthittem hamarabb jön

válasz erre

Vendég

13 éve, 7 hónapja és 25 napja

Várós. PSP-n kinyírtam már vagy 10szer

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Dav2377 profilja