Advertisement

Gameplay videón az Uncharted 4 Survival módja

2016. december 05.
4.8681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A hétvégi PSX 2016 alkalmából nemcsak egy új Uncharted-játék mutatkozott be, hanem mindezen felül az Uncharted 4: A Thief's End többjátékos mókájának egyik hamarosan érkező újdonsága, a Survival mód is.
Advertisement

Az eseményhez kapcsolódóan erről faggatták egy interjúban Vinit Argarwal-t, avagy a játék dizájnerét, aki miközben érdekes és izgalmas részleteket osztott meg velünk az alkotásról, mindeközben még látványos gameplay felvételeket is prezentált nekünk az újdonságról.

Ha tehát kíváncsi vagy arra, hogy milyen élmények, pályák és sajátosságok várnak majd rád az Uncharted 4-hez megálmodott Survival módban, az alábbi felvétel garantáltan minden kérdésedre választ ad majd még akkor is, ha nem beszélsz angolul.

Advertisement
2 hozzászólás

totyak

6 éve, 10 hónapja és 6 napja

Csak én érzem úgy, hogy ebbe a játékba nem illik a multi? Szerintem az már rég nem Uncharted, hogy lövik egymást a játékosok egy zárt pályán. Uncharted mindig is a kicskeresésről szólt, hogy egy pár órára a játékos Indiana Jones-nak érezze magát. Ha lövöldözős móka kell, arra ott vannak a direkt erre készült címek.

válasz erre

WarriorAutobot

6 éve, 10 hónapja és 6 napja

Nem rossz, de engem a story DLC jobban érdekel.

válasz erre
Uncharted 4: A Thief's End
5.789 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
Minden hír, videó és cikk
PSX 2016
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja