Advertisement

Friss részletek érkeztek az Xbox One-exkluzív D4-ről

2013. július 02.
1.8831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az IGN magazin jóvoltából friss részletek szivárogtak ki a Microsft E3-as konferenciáján bejelentett D4 című Xbox One-exkluzívról, amiről így megtudtuk, hogy címe a Dark Dreams Don't Die ötletes rövidítésének tekinthető.
 

A Deadly Premonition megalkotója, avagy Swery65 és az Access Games által fejlesztett alkotás egy Kinect-központú kalandjátéknak ígérkezik, amit a fejlesztők a Telltale Games által futtatott The Walking Dead-sorozathoz hasonlítottak.

A kizárólag digitális formában megjelenő cím ugyan a Kinectre épít majd, de hagyományos kontrollerrel is irányítható lesz, története pedig igencsak érdekesnek ígérkezik, lévén egy David nevű detektívet állít a középpontba, akinek egy olyan speciális képessége van, hogy képes tárgyak megérintésével meglátni bennük a múltat, ezáltal akár egy bűncselekmény részleteit is.

Ezzel a speciális képességgel igyekszik főhősünk megoldani eltűnt feleségének rejtélyét is, mindezt egy változatos és fordulatos történet keretein belül. Ha annak idején lemaradtatok volna, ímhol a D4 E3-as trailere:

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
2 hozzászólás

totyak

10 éve, 3 hónapja és 7 napja

A játékötlet nagyon jó, a Kinect kevésbé. De azért az piros pont, hogy sima kontrollerrel is megy a játék.

válasz erre

Vendég

10 éve, 5 hónapja

Érdekesnek ígérkezik...

válasz erre
D4: Dark Dreams Don't Die
2.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja