Fizikai megjelenést kaphat a Minecraft PS4-re és Vitára

2014. július 27.
1.7951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Voland profilja, adatai
Voland
Már két hónapja tudjuk, hogy megjelenik a Minecraft PlayStation 4, Vita, illetve Xbox One konzolokra augusztusban, az Amazon viszont már most előrendelést fogad a játék fizikai megjelenésére.

Megjelenési dátumnak pedig az év végét, vagyis december 31-ét jelölte meg, de ez csak a Vita és a PS4 konzolokra vonatkozik.

Összehasonlításképpen, a játék PlayStation 3 változata tavaly, december 17-én jelent meg, viszont a fizikai kiadásra ez év májusáig kellett várni. A Mojang és a Sony is képes lenne rá, hogy siettesse a kiadást, főleg, hogy a játék minden platformon kelendő, és az ünnepi időszakban bankot robbanthatnának vele.

Fontos megemlíteni, hogy az Amazon viszont nem tette fel honlapjára a Minecraft Xbox One-os kiadását, holott az szintén augusztusban érkezik meg az Xbox Live Store-ba, mint a másik két változat. Lehetséges, hogy a Microsoft még tartogatja a fizikai kiadást egy másik időpontra.
Minecraft PlayStation 4, Vita, illetve Xbox One konzolokra augusztusban, az Amazon viszont már most előrendelést fogad a játék fizikai megjelenésére.'>
4 hozzászólás

gokuvsvegita

10 éve, 10 hónapja

rDAVE írta:
25-50GB-es Blu-rayen? Oké... röhögő smiley
Laza lenne ha annyit foglalna! röhögő smiley


Én csak hallok erről a játékról, de nem próbálnám ki... Nem tudom miért ilyen kelendő... sőt valóban a karácsonyra adják ki akkor szerintem viszik majd mint a cukrot.

válasz erre

rDAVE

10 éve, 10 hónapja

25-50GB-es Blu-rayen? Oké... röhögő smiley

válasz erre

totyak

10 éve, 10 hónapja

Klassz dolgokat lehet építeni benne, de továbbra sem értem miért rajonganak ennyire érte.

válasz erre

fantis6

10 éve, 10 hónapja

nem az én világom ez a játék, esetleg ha nekem fizetnének érte akkor kellene röhögő smiley

válasz erre
Minecraft
4.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások