Februárban PS5 és Xbox Series konzolokra is ellátogat a Journey to the Savage Planet

2023. január 24.
41.9201
Mikee profilja, adatai
Mikee
Az 505 Games jól hírekkel szolgált az újgenerációs konzolok játékosai számára, hamarosan ugyanis a díjnyertes sci-fi kalandjuk, a Journey to the Savage Planet ellátogat végre PlayStation 5 és Xbox Series konzolokra is, méghozzá egy tartalmas kiszerelésben.

A Journey to the Savage Planet végre valahára kiszabadult a Google Stadia karmai közül, a halott streaming platform után PlayStation 5 és Xbox Series konzolokon is tehetünk majd egy bolygóközi túrát. A játék egy tartalmas Employee of the Month Edition névre hallgató csomagban érkezik meg az újgenerációs konzolokra, a Journey to the Savage Planet játék, a Hot Garbage DLC mellett egyéb extrákat is hoz magával a pakk.

4K támogatást, teljesítmény módot, fotómódot és számos grafikai beállítást is kapunk a kiegészítő mellett, további jó hír, hogy a PlayStation 4 és az Xbox One tulajok ingyen frissíthetnek majd a next-gen verzióra. A Journey to the Savage Planet február 14-én látogat el PlayStation 5 és Xbox Series S|X konzolokra, amennyiben eddig kimaradt volna az ARY-26 bizarr növény- és állatvilága, akkor itt a remek alkalom bepótolni az agyament űrodüsszeiát!

3 hozzászólás

VaPe

8 hónapja, 2 hete és 4 napja

Tök jó hogy ingyenes itt is a frisítés!

válasz erre

Patrik94

8 hónapja, 2 hete és 4 napja

Rohadt jó hangulatú játék, az a helyzet.

válasz erre

fighterlaci

8 hónapja, 2 hete és 5 napja

Szép színes game.

válasz erre
Journey to the Savage Planet
7.899 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

iPet profilja