Father Gascoigne eredetileg nem is boss lett volna a Bloodborne-ban?

2019. április 08.
5.9151
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Izgalmas dolgok láttak napvilágot ismét a Bloodborne kapcsán, melyről Lance McDonald, a játékhoz kapcsolódó szivárgások atyaúristene egy videóban hozta nyilvánosságra, hogy a From Software eredetileg sokkal nagyobb szerepet szánt Father Gascoigne-nak.

Mint ismert, a kérdéses név egy félelmetes főellenfelet takar a játékban, azonban McDonald ismét alaposan beletúrt a Bloodborne programkódjába, amiből kiderítette, hogy Father Gascoigne eredetileg egy társ lett volna, aki mellettünk harcolva segédkezett hősünknek a szörnyvadászatban.

Hogy végül miért vetette el ezt az ötletet a From Softwaree, az nem derült ki, ellenben ennek a tervnek nem sikerült minden elemét kivágni a játékból, így McDonald az alábbiakban képes volt reprodukálni belőle néhány izgalmas és látványos pillanatot.

Bloodborne kapcsán, melyről Lance McDonald, a játékhoz kapcsolódó szivárgások atyaúristene egy videóban hozta nyilvánosságra, hogy a From Software eredetileg sokkal nagyobb szerepet szánt Father Gascoigne-nak.'>
3 hozzászólás

RyutheStaR

5 éve, 4 hónapja és 21 napja

Már ezer éve elérhető, mint társ... Ha jól emlékszem a dlcvel került be, mellette sok más segítő npc hunterrel együtt. mosolygó smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

5 éve, 4 hónapja és 24 napja

[Tiltott felhasználó!]

petrovicsz

5 éve, 4 hónapja és 24 napja

Lehet gonosznak jobb, mint társnak.

válasz erre
Bloodborne
5.225 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Remulto profiljaManiac profiljamarco profilja