Fate/Samurai Remnant címmel mutatkozott be a legújabb szamurájos Fate-epizód

2023. január 02.
5.0531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Az Omega Force csapata egy közkedvelt fantasy világba kalauzol majd el minket, a Fate/Samurai Remnant címmel érkező kalandjuk a népszerű Fate-sorozatot dolgozza majd fel, a látottak alapján pedig pörgős kardpárbajokra számíthatunk majd.

A Szent Grál körüli háborút bemutató Fate/stay night című visual novel még 2004-ben indult el világhódító útjára, idővel számos folytatással, előzménnyel, spin-offal és adaptációval bővült a sorozat. Úgy tűnik, hogy idén ismét belevethetjük majd magunkat a Fate/stay night világába, a Koei Tecmo és az Omega Force ugyanis bejelentette, hogy a Type-Moon és az Aniplex közreműködésével egy új szerepjátékon dolgoznak Fate/Samura Remnant címen.

Az új részről még nincsen sok infónk, az előzetes alapján egy animés látványvilággal operáló szamurájos/kardozós kaland lesz a Fate/Samura Remnant, a történet központi eleme pedig a Waxing Moon Ritual néven elhíresült háború lesz. A látottak alapján a reflexeinket alaposan próbára teszik majd a kardpárbajok, szerencsére a megjelenés sincs már olyan messze. A Fate/Samura Remnant idén érkezik majd PC-re, PS4-re, PS5-re és Nintendo Switchre.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

VaPe

1 éve, 4 hónapja és 23 napja

Meglátjuk, ebből még sok nem derült ki.

válasz erre

Patrik94

1 éve, 4 hónapja és 23 napja

Sokat nem mutat a trailer sajnos.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 4 hónapja és 24 napja

Jó kis rajzfilm. meglepett smiley

válasz erre
Fate/Samurai Remnant
27.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja