Far Cry 2: Megérkezett az 1.01-es sebtapasz

2008. november 06.
3.7721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Far Cry 2 jött, látott és győzött! Bár a játéknak megvannak a maga apró kis hibái, amit a fejlesztők is elismernek, de aki kipróbálta, biztosan az állait kereste néha, hiszen a hatalmas bejárható terület, a számtalan opció, a milliónyi felvehető küldetés, a realisztikus ábrázolás és maga Afrika hangulata egy olyan bűbájt kölcsönöz a produkcióhoz, ami sokszor ellenállhatatlanná teszi és újabb játékkal eltöltött órákra ösztönöz.

Mint említettem, apró hibái azért vannak, ami felróható a fejlesztők figyelmetlenségére (hol nincs ilyen), de már itt is az első ragtapasz, hogy befoltozza a bakikat.

A 42 MB méretűre hízott patch a multiplayer opciók mellett belejavít még a szingli kampány közben fellelhető hibákba és a pályaszerkesztőbe is. Mivel a csomagocska tényleg égbekiáltó és idegesítő hibákat javít, letöltése mindenkinek ajánlott. Ha pedig még nem ismered a játékot, azt javaslom sürgősen keresd fel az első játékboltot, hiszen még magyar szereplő is megtalálható benne. Bár ezzel nem valószínű, hogy a magyar közönséget akarták megfogni elsődlegesen, sokkal inkább a véletlen és a változatosság műve. A Far Cry 2 nyomokban sem hasonlít elődjéhez, de ez a vétek megbocsájtható, mert hatalmas lett enélkül is! Nyomás megrohamozni a boltokat! A javítás letölthető a következő linkre kattintva:

Far Cry 2 Patch 1.01
1 hozzászólás

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 2 napja

Első!!

válasz erre
Far Cry 2
6.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt