Advertisement

Fallout: New Vegas: Az első információk?

2010. január 05.
2.2441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Kezdjük ott a történetet, hogy a címbéli kérdőjel egyáltalán nem véletlen.
Advertisement

A tegnapi napon ütötte fel a fejét egy pletyka, amely nem másról, mint a tavaly tavasszal bejelentett Fallout: New Vegas-ról szólt, amely nem a Fallout 3 folytatása lesz, hanem egy önálló történettel rendelkező, rengeteg újdonságot felvonultató Fallout epizód. A szóbeszédben tulajdonképpen a játék első támpontjairól olvashattunk bővebb információkat, forrásként pedig nem mást, mint a GameInformer magazint tüntették fel nekünk, miszerint a magazin egy jövőbeli számában ezek az információk kapnak majd helyet, sőt, címlapra is kerül a Fallout: New Vegas.

A sztori itt befejeződhetne, és nézhetnénk is az első információkat, azonban még a késő esti órákban Andrew Reiner illetékes elmosta az arcunkra kiülő vigyort, hiszen állítása szerint a játék nem szerepel majd az említett magazinban, pláne nem a címlapon. Így elég vegyes érzelmeink vannak afelől, hogy az első befutott információk igazak-e, mindenesetre nem vagyunk semmi rossz elrontói, közöljük veletek címszavakban az elhangzottakat, de felelősséget nem vállalunk értük, így igazságtartalmukat sem tudjuk megerősíteni. Magyarul mindenki azt hisz, amit akar.

Az elhangzottak alapján az Obsidian műhelyében készülő New Vegas a Dragon Age: Origins-hez hasonlóan több kaszt oldalán indítja el a történetet, a választás pedig rajtunk múlik majd, természetesen mindegyik faj egyedi háttértörténettel is rendelkezik, kivétel ez alól a Lone Wanderer, aki előélet nélkül éli világát - de rossz lehet neki -. A forrás szerint az egyik kasztot Chinese Agent-nek hívják majd, akinek története egészen a Föld pusztulása elé nyúlik vissza, bár irányítását csak a nagy robbanás után vehetjük kézbe.

Az információk alapján hasonló fejlődési és karaktergenerálási rendszer lesz a New Wegas-ban, mint a Fallout 3 esetében volt, lesznek kasztok szerinti egyéni skillek, így például a Chinese Agent-nek a Sneak, a Small Arms és az Explosives. A játék helyszíne nem más, mint Las Vegas lesz, bár nem éppen úgy, ahogyan eddig ismertük, hiszen minden enyhén poszt-apokaliptikus tálalásban lesz elénk tárva. Megjelennek majd a járművek is az alkotásban, a városka pedig több frakciót is felvonultat majd, hogy ki, hogyan viszonyul hozzánk, az pedig csak rajtunk áll vagy bukik.

Címszavakban tehát nagyjából ezek várhatóak a legújabb Fallout játéktól, amely az áprilisi bejelentéskor még 2010 év végi megjelenési dátummal rendelkezett, méghozzá PC, Xbox 360 és PlayStation 3 platformokon. Ha az elhangzottak igazak, akkor egy érdekes alkotás képe körvonalazódik előttünk, azonban amíg ezek az információk nem kerülnek hivatalos visszaigazolásra, addig felesleges további szavakat pazarolni rájuk. Ellenkező esetben pedig visszatérünk majd a témára, és bővebben is feldolgozzuk a történteket!
Advertisement
nincs még hozzászólás

Fallout: New Vegas
3.599 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt