Fallout: New Vegas: Videón debütál a Dead Money DLC

2010. december 17.
2.5601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Bethesda brigádja napvilágra hozta az első mozgóképet a november közepén bejelentett debütáló Fallout: New Vegas DLC-ről, avagy a Dead Money-ről, aminek már éppen itt volt az ideje, lévén jövő héten kedden, avagy december 21-én elérhetővé válik, legalábbis a szerencsés platformmal rendelkezők számára.

Hogy ebben az esetben melyik konzol a telitalálat? Nos, a többség talán már kitalálta, hogy az Xbox 360-ról beszélünk, a Dead Money DLC ugyanis első körben csak erre a rendszerre lesz elérhető.

Arról pedig, hogy milyen élményben lesz részünk a megvásárlását követően, csak itt és csak most a hír végére beszúrt trailer kíván árulkodni, ugyanis a megtekintését követően néhány igazán elragadó gameplay felvételt láthatunk, természetesen egyenesen a letölthető tartalomból kivágva. Az egyelőre kizárólag az Xbox Live-on elérhető DLC-ért 800 MS pontot kell majd kifizetnünk, ezzel a tranzakcióval pedig december 21-én lesz érdemes próbálkozni, akkor várható ugyanis a bővítmény érkezése. Most pedig, hogy minden információt szinte kétszer hallottatok, íme a hozzá kapcsolható első trailer:

#tv#
Fallout: New Vegas DLC-ről, avagy a Dead Money-ről, aminek már éppen itt volt az ideje, lévén jövő héten kedden, avagy december 21-én elérhetővé válik, legalábbis a szerencsés platformmal rendelkezők számára.'>
1 hozzászólás

Braddock

13 éve, 8 hónapja és 26 napja

Csak egy kicsit lett volna jobb a grafika!

válasz erre
Fallout: New Vegas
3.599 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja