Fallout: New Vegas: Célkeresztben a sztriptízbárok

2010. október 15.
4.4901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A produktum ötödik fejlesztői naplója, az alkotás számára szolgáló kötelező reklámként, mi másról is szólhatna mint a férfi szíveket megdobogtató, tesztoszteron szintet az egekig emelő vendéglátóipari egységekről a sztriptízbárokról, hiszen ezek a létesítmények kulcsszerepet töltenek be ilyen jellegű metropolisz életében.

A felvételen jól látszik, hogy a derék és lelkiismeretes fejlesztők az igazi, hamisítatlan las vegas-i hangulatot igyekeztek átcsempészni a Fallout semmihez sem hasonlítható, egyedi világába.

Las Vegas egy teljesen egyedi város és igazi unicum a maga nemében. Ez az a hely, ahol az ember ha végigsétál az éjszaka közepén a fényárban úszó főutcán, ahol egymást érik a könnyű pénz ígéretével kecsegtető kaszinók és persze az erősebbik nem vad vágyait valóra váltó, rendhagyó külsejű sztriptízbárok úgy érezheti, hogy egy idegen új univerzumba, egy másik bolygóra csöppent. New Vegas világa azonban kicsit más, mert itt a felhőtlen kikapcsolódás mellett nem árt, ha folyamatosan résen van az ember és azt is érdemes meggondolnia, hogy hol ránt fegyvert ha kell, mert az utcákon őrjáratozó biztonsági robotok másodpercek alatt végeznek vele.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
4 hozzászólás

Lilith

13 éve, 8 hónapja és 14 napja

Volt róla szó a videóban.

válasz erre

Vendég

13 éve, 8 hónapja és 14 napja

Las Vegas főutcája a 'The Strip' névre hallgat, amit a cikk írója utána nézés nékül lefordított.

válasz erre

totyak

13 éve, 8 hónapja és 18 napja

Már kezdenek unalmasak lenni ezek a fejlesztői naplók. Inkább nyomnának le egy sima ingame videót, azzal mindenki többre menne.

válasz erre

Shade

13 éve, 8 hónapja és 20 napja

Hát ebben a videóban minden volt de sztriptízbár egy sem.

válasz erre
Fallout: New Vegas
3.599 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

drift3r91 profiljaMagnumpi profilja