Ez a vak játékos szimplán a hangeffektek segítségével nyúzza a Gears of War 4-et

2019. január 31.
9.2531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Egy SightlessKombat nevű vak játékos esete roppant motiválónak bizonyulhat sokunk számára, mivel emberünk úgy határozott, hogy nem fogja engedni, hogy állapota befolyásolja abban, hogy kiélvezze a videojátékok nyújtotta örömet.

A szóban forgó születése óta vak illető korábban Killer Instinctben darálta a jónépet, mostanában pedig rápörgött a shooterekre is. Van egy YouTube-csatornája, ahol rendszeresen posztol újabb és újabb videókat, az egyik ilyen anyagban pedig azt ecseteli, hogyan tudja látás nélkül nyúzni a Gears of War 4 horda módját.

Gyakorlatilag egy olyan stratégiát épített ki, hogy a hangeffektekre való odafigyelést ötvözte egy közelharci karakter használatával. Többnyire a Juvie Madness módban tengeti a játékidejét, ahol az ellenfelek nem használnak lőfegyvert, pályának pedig a Forge-ot választja, mert itt tud a legkönnyebben manőverezni.

A fejlesztési kártyákat úgy válogatta össze, hogy azok az életerejét növeljék, illetve az állóképességét turbózza velük. Nézzetek rá az alábbi videóra, ahol maga SightlessKombat tolmácsolja a taktikát, aztán lessétek meg a többi feltöltését is, ha tetszik amit láttok, rengeteg érdekességet fejt ki a vak gémer.

Nézd nagyban ezt a videót!



5 hozzászólás

totyak

5 éve, 8 hónapja

Születése óta nem lát, így talán neki ez a "normális" és megszokott. Én pl. el nem tudnám képzelni az életemet úgy, hogy nem látok. Az egyik legnagyobb kincsünk a látásunk. Az ilyen emberek nem szorulnak rá a sajnálatra, nekem mégis szívbemarkoló az ilyen történet.

válasz erre

WarriorAutobot

5 éve, 8 hónapja

WoW! meglepett smiley
Ez nagyon komoly! Maximális tiszteletem az övé.

válasz erre

fighterlaci

5 éve, 8 hónapja és 1 napja

Elképesztő! meglepett smiley Nem tudom elképzelni, hogy ennyire kitartó és elszánt legyek. Maximális tisztelet!

válasz erre

Mordorer

5 éve, 8 hónapja és 1 napja

Hát bakker... Erre nem találok szavakat. meglepett smiley Respect.

válasz erre

zender

5 éve, 8 hónapja és 1 napja

Na ez a nagyon durva! meglepett smiley

válasz erre
Gears of War 4
17.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljamarco profiljaXTomiX0029 profilja