Extra tartalmakkal térhet vissza a Sonic Origins?

2023. február 14.
34.5431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Izgalmas hírek reppentek fel a Sonic Origins egy esetleges újrakiadása kapcsán, miután a Koreai Game Rating and Administration Committee ismét listázta a játékot, méghozzá egy Plus kiegészítéssel a címében.

A bizottság sajnos semmiféle részlettel nem szolgált a Sonic Origins Plus kapcsán a címen túl, ugyanakkor felsejlik a Sega egy korábbi gyakorlata a Sonic Mania kapcsán, mely a megjelenés után nagyjából egy évvel kapott egy Plus változatot, amit telepakoltak minden földi jóval.

A Sonic Origins tavaly júniusban látta meg a napvilágot PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switch-re egyaránt, ha tehát lesz Plus kiadás - bármilyen tartalommal is érkezzen -, az biztosan mindegyik platformon elrajtolhat majd.
Sonic Origins egy esetleges újrakiadása kapcsán, miután a Koreai Game Rating and Administration Committee ismét listázta a játékot, méghozzá egy Plus kiegészítéssel a címében.'>
3 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 3 hónapja és 5 napja

Még egy plusz játék bele vagy mi?

válasz erre

VaPe

1 éve, 3 hónapja és 5 napja

Ez minek? röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

1 éve, 3 hónapja és 5 napja

Brutálisan **** játék gyűjtemény, az egyetlen Plus az lenne, ha nem adnának ki semmi új verziót, hanem szépen csendben elfelejtenék az egészet.

válasz erre
Sonic Origins
13.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljamarco profiljaiPet profiljaXTomiX0029 profilja