Európában is elérhető a Crazy Chicken Pirates 3D

2012. szeptember 28.
1.8271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Teyon fejlesztőcsapata hivatalosan bejelentette a játékosok számára, hogy végre Nintendo 3DS-re és Nintendo DSi-re is elérhető Európa földjén a Crazy Chicken Pirates 3D, méghozzá letölthető formában.

A német nyelvterületeken Moorhuhn címen ismert franchise az egyik legismertebb casual játéknak tekinthető, amit név szerint lehet, hogy kevesen ismernek, de amint meglátják, hogy miről is van szó - tulajdonképpen csirkék levadászásáról - azonnal tudni fogják, hogy mi az ábra.

A Crazy Chicken Pirates 3D egyébiránt 2 euró ellenében már most tölthető a Nintendo eShop és 200 Nintendo pontért cserébe a Nintendo DSiWare kínálatából.

A játék a korábbi részekhez hasonlóan ezúttal is képes kellő mennyiségű kihívást és megfelelő kikapcsolódást nyújtani kicsiknek és nagyoknak egyaránt, amit a csodaszép, kézzel rajzol hátterek és a 3D-s effektek tesznek még teljesebbé.

Ha könnyed kikapcsolódásra vágyunk és van otthon egy a Nintendo hordozható masináiból, mindemellett pedig nem sajnálunk 4-500 forintot, szerezzük be mi is Crazy Chicken Pirates 3D-t.
2 hozzászólás

Vendég

11 éve, 11 hónapja és 17 napja

Hatalmas!

válasz erre

Vendég

11 éve, 11 hónapja és 18 napja

Zseniális, imádtam régen!

válasz erre
Crazy Chicken Pirates 3D
500 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profilja