Eternal Ring: megjelenhet PS4-re a Dark Souls fejlesztőinek PS2-es klasszikusa?

2017. március 28.
3.7001
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A From Software munkatársait a legtöbben határozottan a Dark Souls-sorozattal azonosítják, ami nem véletlen, hiszen a csapat ezzel a szériával futott be igazán, holott már 1986 óta aktívak a színtéren, és volt korábban is néhány próbálkozásuk.

Ilyen volt többek között a majdnem 20 évvel ezelőtt, még a PS2 egyik kezdőcímeként megjelent Eternal Ring is, amelyről most olyan hírek bukkantak fel, hogy PS4-re is megjelenhet, lévén felbukkant egy trófealista, amely a legtöbb esetben akkor szokott bekövetkezni, ha egy klasszikus alkotás újra megjelenhet erre a platformra.

Természetesen grafikai felújítást és egyebeket ne várjunk az Eternal Ring kapcsán - annyira nem volt jó ez a belsőnézetes akció-RPG -, de például a GTA-sorozathoz vagy a Bully-hoz hasonlóan legalább újra megvásárolható és átélhető lesz PS4-en is.

Nézd nagyban ezt a videót!



Dark Souls-sorozattal azonosítják, ami nem véletlen, hiszen a csapat ezzel a szériával futott be igazán, holott már 1986 óta aktívak a színtéren, és volt korábban is néhány próbálkozásuk.'>
2 hozzászólás

totyak

7 éve, 7 hónapja és 9 napja

A videó címe megmutatja a tökéletes (ámbár nem biztos, hogy teljesen legális) alternatívát, ha valakinek se PS2-je, se PS4-e, de kipróbálná a játékot. Mondjuk kétlem, hogy sokan vagyunk ilyenek.

válasz erre

Gólem

7 éve, 7 hónapja és 9 napja

Nagyon király lenne!

válasz erre
Dark Souls
14.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja