Érkezik a Pokemon Ruby-Sapphire 3DS demó

2014. szeptember 13.
2.8671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Manter profilja, adatai
Manter
Egy speciális kódra lesz szükségünk, hogy kipróbálhassuk a demót, de egyelőre még nem árulta el a Nintendo, hogy hogyan juthatunk hozzá.
 

A Nintendo tegnap jelentette be a Pokemon Omega Ruby és Alpha Sapphire különleges demó verzióját, aminek a tartalmát a rajongók átvihetik majd a teljes játékba, bár a részletek igencsak homályosak.

A Nintendo szerint a demó olyan játékmenetet fog tartalmazni, amit sehol máshol nem találhatunk. Nincs tisztázva, hogy ez pontosan mit jelent, de felvetődött az a lehetőség, hogy a játék próbaverziójában egy ismerős Pokemon Mega fejlődhet. Ha a teljes játék megérkezik, ez a Mega-Evolved Pokemon átmásolható majd az Omega Ruby-ba vagy az Alpha Sapphire-ba. A részleteket hamarosan felfedik.

Még arról sem esett szó, mikor fog a próbaverzió megjelenni, de az biztos, hogy egy speciális kódot kell megrendelni a letöltéséhez. A Nintendo itt ismét nem közölte a részeteket, hogyan lehet hozzájutni. Ezt az információt is hamarosan felfedik.

Ezen felül egy új előzetesben mutatja be a Nintendo, hogy mik azok az elemek amik az eredeti Game Boy Advance Ruby és Sapphire játékokból visszatérnek a 3DS változatban. Ilyen például a Pokemon Bank és a Pokemon Global Link, valamint a legendás Rayquaza pokemon is elérhető lesz.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
3 hozzászólás

ENCELADUS

8 éve, 9 hónapja és 3 napja

Nem játszottam még Pokémonnal, de szerintem nem is fogok

válasz erre

totyak

8 éve, 9 hónapja és 4 napja

Őszintén szólva nem is tudta, hogy a Nintendo hordozható masináin is van demo lehetőség.

válasz erre

Ravor

8 éve, 9 hónapja és 4 napja

Még most se tudott meggyőzni a Pokemon

válasz erre
Pokemon Alpha Sapphire and Omega Ruby
nincs ár
kövesd a játékot!

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljamarco profilja