Advertisement

Érkezik a Hollow Knight főhőse a Dead Cells-be

2021. november 21.
34.3451
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Motion Twin kitűnő hack-and-slash roguelite platformere, a Dead Cells ingyenes DLC-t kap, amely kiegészíti a játékot Hollow Knighttal aki hamarosan elérhető lesz - a frissítés ugyanis most hétfőn fog megjelenni.
 

Régóta ismert, hogy a Motion Twin Dead Cells csapata rajong a Team Cherry által készített Hollow Knightért. A játékra való különféle utalások becsempészése mellett Steve Filby fejlesztő korábban megjegyezte, hogy a stúdió a jövőben elkészítheti "a Hollow Knight Dead Cells verzióját" - vagyis egy teljes metroidvaniát.

A Motion Twin a héten más játékokból érkező új hősöket tease-elt a Dead Cells világához kapcsolódóan, akiket a lore-ban "független legendáknak" neveznek. Elsőként a Heart Machine által készített Hyper Light Drifter címszereplőjét leplezték le, majd olyanok következtek, mint a Guacamelee Juanja.

A Dead Cellsbe érkező utolsó vendégről most derült ki, hogy egy stilizált Hollow Knight (miután a hét elején a játék egyik ikonikus checkpoint-padjának megjelenésével tease-elték be) és a jelek szerint az ingyenes frissítés mindezekkel a "legendákkal" egy hétfői patchben kerül be.

2 hozzászólás

Direktor

1 éve, 3 hónapja és 19 napja

Jópofa game, de nem igazán tudom felfogni, miért nem csak moobilra van.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 3 hónapja és 19 napja

Ingyen DLC mindig király.

válasz erre
Dead Cells
6.199 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Mikee profiljaBotyi profilja