Érkezik a Destiny 2 szokásos nyári eventje, a Solstice Day

2022. július 19.
4.1171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
A Bungie ingyenes, online lövöldözős játékának ma este indul a nyári eseménye, ami tartalmaz két új, az eventhez kapcsolódó mechanikát, az Event Card-ot és az Armor Upgrade-et, emellett limitált ideig tartó aktivitások és az eseményhez köthető egyedi skinek és jutalmak is elérhetőek lesznek.

Destiny 2 játékosoknak szerintem nem újdonság, hogy ha nyár, akkor Solstice Day event, hiszen ez a forró évszak szinte már összeforrt ezzel az eseménnyel. Az idei nyári event egészen pontosan ma, július 19-én, helyi idő szerint este hétkor rajtol, úgyhogy remélem már mindenki beizzította a gépeket és elkezdte letölteni a frissítést. Ezen az eseményen fog ugyanis debütálni két új, az eventhez kapcsolódó rendszer.

Az egyik az Event Card, ami különleges kihívásokat tartalmaz, amiknek a teljesítésével Event Ticketek üthetik a markunkat, amikkel pedig további jutalmakat oldhatunk majd fel. A másik új rendszernek, az Armor Upgrading-nek köszönhetően pedig az event ideje alatt speciális Solstice témájú valutákhoz juthatunk majd hozzá. A valuták megszerzéséhez különféle játékbeli aktivitásokat, kihívásokat kell majd teljesítenünk.

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

Mordorer

1 éve, 10 hónapja és 23 napja

Nem is tudtam hogy tolnak ilyet. meglepett smiley Jó nagy fan vagyok. röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 10 hónapja és 23 napja

Jut eszember, rohadt rég nem játszottam vele. röhögő smiley

válasz erre
Destiny 2
2.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja