Elrajtolt a Sea of Thieves hatodik szezonja

2022. március 11.
33.5741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Rare most élesítette kalózutópiájának hatodik évadát - a Sea of Thieves friss narratív alapú tartalma az "Adventure 2: Forts of the Forgotten" formájában érkezik, amely ott folytatja, ahol a "Shrouded Islands" abbamaradt.

Eközben a Legend of the Veil, egy új, kizárólag a Pirate Legendshez tartozó Voyage, szintén új történeti tartalommal bővül a hatodik évad későbbi részében, új kihívásokkal és azzal a feladattal, hogy a játékosok új helyszíneken vadásznak az elveszett Veil-kövekre.

Ezenfelül a Season Six tengeri erődökkel is bővítette a játékot. Ezekből hat található elszórva a tengeren, és mindegyiküket ellenségek és egy boss őrzi egy Sea Fort kapitány formájában. Ezen erődök kiürítése hozzáférést biztosít a játékosoknak a kincstáraikhoz, hogy még több zsákmányt és zsákmányt szerezzenek, míg a Rare szerint minden kiürített erőd lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a legtöbbet hozzák ki az otthoni kényelemből.

Nézd nagyban ezt a videót!



Sea of Thieves friss narratív alapú tartalma az "Adventure 2: Forts of the Forgotten" formájában érkezik, amely ott folytatja, ahol a "Shrouded Islands" abbamaradt.'>
1 hozzászólás

Mordorer

2 éve, 3 hónapja és 14 napja

Jó ez a trailer, nagyon bejön.

válasz erre
Sea of Thieves
17.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja