Elragadó gyűjtői kiadást kap a Cuphead

2022. október 14.
32.9581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ismét megjelenik a boltok polcain a Cuphead című oldalnézetes platformer, mely a Studio MDHR műveként korábban kivételes nehézségével, valamint a korabeli Disney rajzfilmek grafikai körítésével hívta fel magára a figyelmet.

Bár a játék már több mint öt éve megjelent, az iam8bit csapata azonban úgy döntött, hogy most piacra dob egy direkt a konzolosok számára szánt gyűjtői kiadást, amiben összezárják az alapjátékot az első DLC csomaggal, és megfejelik az egészet néhány nagyszerű ajándékkal.

A PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re beharangozott csomag nem lesz olcsó, 200 dollárba fáj majd és jövő év elején érkezik, a pénzünkért azonban a játék lemezes változata mellett kapunk hat művészeti kártyát, egy miniatűr zenedobozt, egy Cuphead Club tagsági kártyát, egy Inkwell Islands térképet, de az exkluzív csomagolás egy 20 centiméteres Cuphead marionett bábut is tartalmaz majd.
Cuphead című oldalnézetes platformer, mely a Studio MDHR műveként korábban kivételes nehézségével, valamint a korabeli Disney rajzfilmek grafikai körítésével hívta fel magára a figyelmet.'>
3 hozzászólás

zender

1 éve, 5 hónapja és 21 napja

Biztos megéri NEM. röhögő smiley

válasz erre

VaPe

1 éve, 5 hónapja és 21 napja

Kicsit elgurult a gyógyszer az árazásnál. röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

1 éve, 5 hónapja és 21 napja

Jópofa szett de irreálisan drága.

válasz erre
Cuphead
5.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja