Ellenreklám az iPodnak

2003. november 27.
1.3291
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
Két filmkészítéssel foglalkozó fiatalember iPod-ellenes reklámot készített a készülékkel kapcsolatos tapasztalatai alapján, az internetről naponta 50-en töltik le a videót.

A két testvér, Casey és Van Neistat mp3-lejátszó iPodja 18 hónap után használhatatlanná vált az akku újratölthetetlensége miatt. Amikor utánanéztek a cserének, kiderült, hogy a nehezen elérhető alkatrész újjal való kiváltása 225 dollárba kerül, ami a készülék árához képest is igen jelentős összeg. A feldühödött testvérek elkezdték New York utcáit járni, és minden iPod-reklámra ráragasztottak egy csíkot a következő felirattal: "Az iPod nem cserélhető akkuja csak 18 hónapig működik".

Az ügyet képviselő nemrég létrehozott weboldalon eddig 194 ezren jártak. Az iPod-felhasználók már korábban jelezték, hogy a készülék akkuja egyre kevesebb játékidőt tesz lehetővé az idő előrehaladtával. Időközben azonban az Apple létrehozott egy csereprogramot, melynek keretén belül 106 dollárért vállalják a cserét postaköltséggel és 90 napos garanciával, erre más cégek is vállalkoznak akár 70 dollárért, ám nem eredeti alkatrészek felhasználásával.
1 hozzászólás

AngryKnight

11 éve, 6 hónapja és 25 napja

hát az apple még most sem jobb nyelvnyújtó smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja