Elindult a Mythos nyílt bétája

2011. április 14.
2.2341
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ha valaki esetleg lemaradt volna a néhány nappal korábban íródott hírünkről, miszerint a napokban kezdetét veszi a Frogster által már jó ideje fejlesztett Mythos nyílt bétája, akkor most "még időben jelző emlékeztető" funkciót töltünk be, hiszen ha netán elfelejtetted volna ezt a jeles eseményt, még bőven időben vagy ahhoz, hogy letöltsd az alkotás kliensét, hiszen a tesztek egészen a végleges változat megjelenéséig, tehát április 28-ig tartanak.



Ha új játékosokként csatlakozunk a bétához, akkor egy 27-es szintkorláttal találkozunk, ha viszont már részt vettünk a korábbi zárt bétákban, akkor 27-től 50-es szinte fejleszthetjük karakterünket. Tartozzunk bármelyik csoportba is, a lényegen ez mit sem változtat, avagy, hogy elindult a Mythos zárt bétája, hamarosan pedig itt a végleges változat is, így nemsokára kiderül, hogy sikerül-e új királyt avatnunk a hack and slash stíluson belül.
Mythos nyílt bétája, akkor most "még időben jelző emlékeztető" funkciót töltünk be, hiszen ha netán elfelejtetted volna ezt a jeles eseményt, még bőven időben vagy ahhoz, hogy letöltsd az alkotás kliensét, hiszen a tesztek egészen a végleges változat megjelenéséig, tehát április 28-ig tartanak.'>
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 6 hónapja és 19 napja

Hát én lemaradtam róla, de nem is bánom. Ha tudtam volna mikor kezdődik a béta, akkor is kihagytam volna.

válasz erre
Mythos
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja